Jaký dárek pro nevěstu
Úvod » Dárek pro nevěstu – tipy ke svatbě i na rozlučku se svobodou

Dárek pro nevěstu – tipy ke svatbě i na rozlučku se svobodou

 

Bude se vaše kamarádka vdávat a vy vymýšlíte, jaký dárek pro nevěstu pořídit? Ať už se jedná o dárek přímo ke svatbě, nebo na rozlučku se svobodou, máme pro vás spoustu skvělých tipů.

Dárek pro nevěstu na rozlučku se svobodou

Rozlučka se svobodou už neodmyslitelně patří k českým svatebním tradicím. S její organizací si dejte záležet, protože to pro nevěstu bude přinejmenším stejně emotivní den jako ten svatební. Cílem je strávit skvělý den s přáteli, pobavit se a připravit nevěstu na nadcházející svatbu.

Obvykle rozlučku organizuje svědkyně, která svolá nevěstiny kamarádky a společně vymyslí program. Kromě toho, že se nevěstě složíte na útratu, se hodí dát jí malý dáreček. Součástí rozlučky se svobodou můžou být také různé úkoly, které si připravíte předem. Ptejte se nevěsty na otázky o jejím nastávajícím, nebo jí zadejte vtipné úkoly.

Tým nevěsty ve stejných barvách

Při rozlučce se svobodou je skvělé nevěstu označit, aby si užívala den nebo večer plný pozornosti. Proto je tradičním dárkem pro nevěstu malý závoj, čelenka nebo tričko. Díky těmto doplňkům bude všem jasné, že dnes máte dámskou jízdu. I družičky a ostatní kamarádky se mohou označit – nechte si vyrobit společná trička, nebo se všechny domluvte na stejné barvě.

K rozlučce patří sexy dárky

Rozlučka je oslava, při níž si nevěsta užívá svoje poslední svobodné dny, a tak se odvažte a darujte jí dárek spojený s erotikou. Ať už to jsou sexuální pomůcky, vystoupení striptéra, jedlé spodní prádlo nebo sexy noční košilka, podobný dárek k rozlučce zkrátka patří.

Vyrobte originální dárek pro nevěstu

Chcete nevěstě darovat něco vtipného, ale různé dárkové předměty vás neoslovily? Pak vyrobte dárek sami. Stačí použít velkou krabici a do té vložit různé věci s popiskem, na co je oslavenkyně v manželství využije. Hodí se například vařečka (aby byla vzornou kuchařkou), náplasti a obvazy (aby manželovi ošetřila každou bolístku), sexy prádélko (aby byla skvělou milenkou), pokladničku-prasátko (aby měla rodinné finance pod kontrolou) a vymyslíte určitě spoustu dalších malých dárečků.

Věnujte dárek, který se hodí v den svatby

Existuje celá řada dárků, které se nevěstě hodí přímo v den svatby. Svědkyně většinou věnuje budoucí manželce podvazek, nejlépe v modré barvě, aby měla nevěsta pro štěstí ve svatební den něco modrého a darovaného. Domluvit se můžete také na koupi spodního prádla pro žhavou první noc. Vybírejte sexy krajkové kousky včetně podvazků nejlépe v romantické bílé barvě. Milým dárkem pro nevěstu od družiček jsou také náušnice.

Podvazek věnuje svědkyně nevěstě

Dárek pro nevěstu ke svatbě

Svatební dar se obvykle dává oběma novomanželům, ale možná chcete ten svůj ozvláštnit ještě něčím osobním pro každého z nich. V tom případě se pro nevěstu hodí nějaká vtipná maličkost, například návod na použití manžela nebo kniha o manželství. Originálním dárkem je také kuchyňská zástěra s vtipným nápisem.